Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Marknadens kraft ...!

Spanienresa 2014-15Posted by Lars Åke Sun, March 01, 2015 11:53:16

Calpe 1/3-15

Marknadskrafterna talar man ju ofta om i media. Jag skulle vilja specificera det lite mer för vår del till "Marknadens Kraft".

Solen sken och det var varmt och skönt i går och vad passade då bättre än att gå en sväng till Calpes lördagsmarknad, tyckte Bitte. Vi skulle bara kolla - inte handla något. Jag tog med ryggsäcken för säkerhet skull. Och mycket riktigt så fann vi både det ena och andra som vi tyckte att vi absolut borde ha. T ex skulle vi nog byta ut tavlan ovanför vårt matbord mot en fin uggla i plåt, (tavlan hade ju hängt där över en vecka). Borde inte jag skydda mig bättre mot solen genom att köpa en hatt o s v. Hattköpet visade sig vara en ekonomisk lyckad affär då Bitte och jag trivs lika bra i den ... Det blev sedan en promenad till lägenheten för att göra vissa justeringar.

På vägen dit såg vi dessa cyklister som kommer i större eller mindre gäng. Det ser verkligen hurtigt ut. Vi kollade också flygbussen som går en gång i timmen till Alicante flygplats och kostar ca 90:-SEK.

I veckan hade vi besök av våra vänner Hans och Marianne som återkommit till Calpe för några dagar. Även där blev det flyttgröt i lägenheten (Cava). Tänk att det sitter aldrig fel.

Idag är det arbetsdag här i husbilen. Bitte har hand om tvätten och det hänger redan nytvättade sängkläder på sträcket utanför bilen. Wille sitter i dörrhålet och vaktar så ingen otillbörlig kommer in. M a o ganska behagligt just nu./L-Å  • Comments(4)//bitteolars.ursater.se/#post30