Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Tack Ingvar ...!

Spanienresa 2016-17Posted by Lars Åke Sun, December 04, 2016 19:55:19
Calpe 4 december 2016.

I år var första gången som vi lämnade Sverige tidigt på hösten (14 sept). Det innebar att vi fick knepigt att ta med med prylar till julbordet. Men ... vi har ju alltid Ingvar som nyligen har öppnat ett nytt varuhus i närheten av oss.
Vi tog husbilen till Valencia (ca 13 mil) och handlade en diskborste, en stekspade och lite andra köksprylar samt div julmat. Lite av det vi köpte ser ni på bilden. Lite ovant att köpa svenska nubbar på IKEA ... men den tröskeln kom vi snabbt över.


Den egentliga anledningen till besöket var att Bitte ville ha en Adventsstjärna i fönstret. Vi har bara sett en (1) i ett fönster här i Calpe. I Spanien används inte sånt så nu har vi verkligen utmärkt oss i omgivningen ...kul.


Efter en ganska lugn period utan besök av trevliga kompisar (utan hundar) fick vi idag besök av Gunilla och Sven-Åke. De är husbilsmänniskor, men har korttidshyrt en lägenhet här. Vi är grannar på Nynäsvägen samt har våra husbilar på samma plats i Västerhaninge. Det var jättekul att träffas igen - och här nere.


De har två hundar som känner Wille. Det var roligt att se hur de verkligen kände igen varandra när vi möttes på gatan utanför deras lägenhet.Vi gjorde sällskap till hundrastgården där alla trivdes och tog för sig.


Störst bestämmer säger Gismo, Rocky och Wille fattar.


Ibland "glömmer" jag att ta med kameran - eller om det kan vara lathet. I brist på nytagna bilder kommer här en bild från förr.
Ni som undrar vad det var som Bitte föll för 1980 när jag jobbade en kort tid på Haninge Kommun. Kolla bilden så fattar ni!
(Bilden hittades på Haninge Kommuns hemsida). Bitte tycker att jag är lite ego??  • Comments(2)//bitteolars.ursater.se/#post80