Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Öken ...?

Spanienresa 2014-15Posted by Lars Åke Sat, January 31, 2015 14:34:21

Santa Pola 31/1-15.

Vad trevligt det kan bli när man oplanerat och opretentiöst sammanstöter med trevliga personer. Det är precis vad vi gjort denna vecka. Vi kom ju hit förra lördagen - efter IKEA-besöket - och efter en dag så var vi fyra svenska bilar här, alla med målsättningen att bara stanna någon dag. Nu har det inte blivit så, utan alla har förlängt vistelsen några dagar i taget. Vi är flera som sagt att "vi åker nog imorgon" men det har varit så trevligt här så vi stannat ytterligare några dagar. Vi har förlängt tre gånger denna vecka.

Förutom de andra tre paren här på ställplatsen har vi haft besök av flera personer som bor på Camping Bahia. Staffan & Pia, Owe & Lissy, och Mats och Kristina som vi besökte en dag för att se deras nyinköpta husvagn som finns på plats på Bahia. Vilket kanonläge de har där.

Ställplatsen här är verkligen lite speciell. Den är anlagd på en tomt som är uppfylld med olika massor och den ligger i ett hörn av ett område för småindustri. Allt nödvändigt finns här, toa, dusch, El, tvättmaskin, WiFi. Det tar ca 25 min att promenera till strandpromenaden. Men området runt ger ett intryck av öken. Det är en enkelhet och frihet i vistelsen här som tilltalar många av oss.

I går åt vi middag i husbilen. Det blev en färdigkokt skinka (likt Eisbein) som vi inhandlade på IKEA förra veckan. Till detta serverades rostade Butternut med permesan. Lite vin blev det också förstås. Det blev riktig gott.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Solveig.mielke@gmail.com Mon, February 02, 2015 18:19:36

Det ser verkligen ut som en haxe. Själva har vi ätit en 3-rätters uppe i stan (Agadir) idag för 45 kr st. Kram fr oss

Posted by Lars Åke Sat, January 31, 2015 20:46:31

Härligt!

Det ska bli jättekul att hämta er på flygplatsen och vara tillsammans med er en vecka Jag lovar att Elvira ska få se husbilen invändigt - även om vi då kommer att bo i lägenheten i Calpe.


Posted by Sofie Sat, January 31, 2015 18:16:10

Ser ju så trevligt ut det där så vill inte ni komma hem så får vi väl komma och hälsa på er. Nu är resan bokad. Kram på er. Sofie o Elvira