Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Söndagspromenad

Spanienresa 2014-15Posted by Lars Åke Sun, February 08, 2015 14:01:28

Calpe 8/2-15

Visserligen är det knappt ett dygn sedan jag skrev förra inlägget men jag måste ändå visa hur snabbt tillvaron kan förändras. Efter en kall natt vaknade vi till en vindstilla och solig dag. Jag tog en tidig (ca 9.30) morgonpromenad. Tänkte att jag kunde ju ändå se om något hänt i lägenheten så jag bestämde att där skulle jag vända hemåt igen. (rörmokaren hade varit där).

Det första jag mötte på promenaden var ett franskt gäng med tävlingscyklister som skulle ut på träning. Det finns hur mycket cyklister som helst här i stan. Dessutom har vi en belgisk granne här på campingen som sticker ut på ca 10 mil varje dag. Han säger att hemma i Belgien är det vanligt att man träffas kl. 08 på söndagmorgnar för att cykla ca 10 mil, pust. Han har aldrig tävlat men gillar sin cykel.

När jag passerat alla cyklister kom jag till det vi kallar "vår" strand, Fossastranden. Det var underbart att promenera där. Naturligtvis var engelsmännen i farten med sitt spel i sina vita kläder. Kul att se.

Sedan i slutet på stranden reser sig "vårt" hus, som en pelare på höjden. Gick upp och klev ut på balkongen och kikade ut över stranden där jag nyss promenerat. Härlig känsla.

Dags att gå hem till Bitte & Wille. Promenaden gick runt Salinan, den grunda fågelsjön, som ligger nära centrum och campingen. I Salinan speglade sig villabebyggelsen på andra sidan och mängder av vita fåglar fanns samlade där. Det var så vackert att gå där denna morgon.

När jag kom hem hade Bitte kaffet klart. Sådana här dagar är det svårt att gnälla/L-Å

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Solveig.mielke@gmail.com Wed, February 11, 2015 21:46:28

Det låter som ni har det skönt. Vi finns fn i en liten by alldeles vid Atlanten mitt i mot Kanarieöarna. El Ouade är nästan den sista anhalten innan man når Västsahara.