Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Busväder ...

CalpePosted by Lars Åke Fri, March 20, 2015 19:24:22

Calpe 20/3-15.

Vi som ofta har skrutit med den sol och värme vi ofta har här har de senaste dagarna fått "krypa till korset". Det har varit ett riktigt skitväder och det ska fortsätta ytterligare några dagar, sägs det. En ganska hård vind ligger på från havet så det riktigt tjuter i fönstren. Vi som får besök av Sofie och Elvira i morgon (lördag). Nu håller vi tummarna för att ovädret ska försvinna under den vecka de stannar här.

Besöket i fiskhallen som omnämndes i vårt förra inlägg tyckte Bitte - som inte var med förra gången - verkade så intressant så vi två gick det i tisdags igen.

Nu börjar det röra på sig bland våra husbilsvänner. Flera av dem som har övervintrat i Spanien, Portugal eller t o m Marocko har börjat vända hemåt. Det är födelsedagar, barnbarn, båtar som ska iordningställas m m /L  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingela Sun, March 29, 2015 13:18:01

Tack för alla fina uppdateringar ni gör. Uppdatering från Stocholm, blåsigt, regn, kallt och ruggigt. Ska snart åka och titta på Kim och Maries nya lght, det ska bli spännande. Ha det gott båda två. Hjärtliga hälsningar från hela familjen.

Posted by HåM Sat, March 21, 2015 18:48:48

Hej på er i kalla Calpe.Vi kan trösta er med att där vi är,10 mil från hemma ,är det ännu kallare.1 minus.ha de gött.