Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Återkomst till Sverige ...

Spanienresa 2014-15Posted by Lars Åke Tue, April 21, 2015 17:42:39

Askersund 21/4-15.

Obs!

För er som kollar i IPad eller mobiler: rulla längst ner och klicka sedan på "Desktop version". Då kan ni se bilderna förstorade. Ni som kollar i PC klickar bara på bilden för att få den lite förstorad. Lycka till./ Ds.

Vår resa från Freiburg har avlöpt väldigt lugnt och fint med korta dagsetapper allt från 2 mil till 40. Spanienvädret har vi haft med oss hela tiden vilket vi inte hade trott. Vi kom till en ställplats alldeles vid Neckar och pråmarna tuffade förbi kylaren på oss. Detta är en speciell känsla faktiskt. Sen har det blivit lite gamla godingar Lüneburg, Grossenbrode och Burg.

I Grossenbrode finns denna väldigt fyndiga och roliga, tycker vi, väderbeskrivning på en sten, t ex rör den sig är det orkan, är den vit har det snöat. Brandkåren fick den i 100-årspresent. Esibein är en av L-Ås favoriter och den intas alltid i Burg af Fehrmarn.

Det finns en stor äventyrspark som vi får besöka nästa gång vi kommer hit. Information har införskaffats som ni ser.

Just nu står vi med näsan mot en vik av Vättern i Askersunds hamn. Ställplatsen här är iordninggjord och mycket fin, men den kostar. I morgon går turen vidare till Fagersta, där vi skall besöka en släktgrav.

/B  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulf o Ingalill Wed, April 22, 2015 09:20:40

Välkomna hem till Suecia. Det skall bli kul att ses och höra om er resa. Kram på er