Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Bitte och Lars-Åkes reseblogg

Om denna blogg

Här berättar vi om händelser på våra resor...

Om ni vill maila oss när vi är på resande fot så anväder vi denna adress...
lars60.ursater@gmail.com

Norr ut....

Spanienresa 2016-17Posted by Lars Åke Sat, March 25, 2017 16:52:02
Calpe 25 mars 2017.

Vi har fått många rapporter om att våren är i antågande i Sverige så det är dags för oss att tänka på hemfärd.


I morgon söndag, sätter vi oss i husbilen och börjar vår hemfärd. Vi har som mål att vara hemma innan påsk.
De senaste dagarna har vi gått åtskilliga gånger mellan husbilen - som står på gatan - och lägenheten med bärkassar. Konstigt vad lätt det är ett samla på sig onödiga - men trevliga prylar.


Ni som följt oss här på bloggen vet att jag ofta tjatar om musslor. Våra vänner i Vendelsö (Ingalill & Kjell) har tyckt att vi ska testa andra musselsorter än blåmusslor. Det har vi nu gjort, nämligen knivmusslor. Men tror det kommer att dröja en tid innan vi prövar igen ... Kanske gjorde jag något fel.


Sista dagen har vi ägnat oss åt marknadsbesök, långpromenad, besök på hundrastgården, städning mm. Hundrastgården blir trevligare och trevligare. Hussar och mattar kommer med i sina bilar långväga ifrån för de tycker den är så trevlig. Vi har ca 15 min promenad dit.


Det finns ett antal soffor att sitta på och njuta - om det är väder förstås.


Bitte och jag brukar sitta och lyssna på en ljudbok medan Willie tränar sin sociala förmåga.


Under den långa promenaden var det nödvändigt att besöka ALDI för inköp av en speciell whisky. Visserligen kallar inte alla det för whisky men vi gillar den och den är billig.

På marknaden inköptes en ny kudde. Denna bild visar klippan i mörker??? Vi hade dessutom köpt en kudde som visar en FANTASTISK bild över orten men vi lyckas inte få in den här - en annan gång kanske.


Alla stora journalister kräver att få sin bild (Byline) i anslutning till sin artikel - så även jag. (Min redaktör godkände det för denna gång)/L  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maggan och Ingemar Sun, March 26, 2017 18:13:44

Åh då hinner vi inte ses :( vi har just påbörjat vår resa hem men ska först serva bilen och sedan så sakteliga åka hemåt.....om inte hemlängtan blir för stor.....för då går det undan :)